Cu B3 Hosting nu poți da greș

DataCenter Tier 3

Serviciile B3 Hosting operează într-un DataCenter stabil , scalabil și securizat din zona de Nord a Bucureștiului.

 

Este singurul DataCenter eco-friendly din România și este construit conform cu standardele TIER 3, având o redundanță full pentru networking, răcire și electricitate. 

 

Fiind echipat cu cele mai moderne aparaturi și tehnică de ultimă generație, oferă o infrastructură stabilă și solidă, protecție împotriva cutremurelor, focului și a altor hazarde naturale. 

 

Datorită acestor caracteristici calitative, putem oferi colocare și găzduire într-un mediu sigur și profesionist pentru ambele categorii de clienți: persoane fizice, precum și companii din întreaga lume.

Avantaje DataCenter B3 Hosting

De ce să găzduiești aplicația ta cu noi?

Echipamente de Top

Pentru a asigura calitatea serviciilor noastre, folosim doar echipamente de top precum SuperMicro, HP, IBM, CISCO, JUNIPER și DELL.

Access la DataCenter

Accesul la datacenter se efectuează exclusiv prin sistem cu dublă autentificare. Avem camere de supraveghere și minim o persoană disponibilă la locație 24/7.

Rețeaua

Rețeaua noastră este exclusiv construită folosind cel mai modern echipament Enterprise CISCO. Nu folosim echipamente ieftine.

Climatul

Găzduirea echipamentului la o temperatură optimă este esențială pentru o funcționare perfectă. Garantăm o temperatură constantă de 20-23 de grade Celsius.

Conectivitate

Avem o mulțime de conexiuni cu cei mai importanți provideri naționali și internaționali, având o capacitate de peste 300 Gbps.

Data Protection

Curentul electric este garantat prin generatoare Diesel și APC UPS care oferă o autonomie de 20 de ore, ce poate fi extinsă prin reîncărcarea generatoarelor.

VREI SĂ ÎȚI MUȚI SERVERUL LA NOI?