Companie

Despre B3 Hosting

Avem principii și valori de la care nu ne abatem indiferent de situație

despre-b3hosting

Standarde Ridicate

Cunoaștem că aveți foarte multe opțiuni de companii în acest domeniu și multe oferă marea cu sarea doar ca să va atragă. Noi nu facem asta și ne atragem clienții doar prin calitatea serviciilor oferite.

administrare-servere

Datacenter Modern în București

B3 Hosting nu este un reseller, ci deține propriul datacenter în zona de nord a capitalei, într-o zonă exclusivă de birouri, cu supraveghere 24/7 și condiții ideale de găzduire. Avem cel mai bun Internet și infrastructură cu putință.

Tehnologii Revoluționare

Suntem mari fani să îți oferim cele mai bune servicii și pentru acest lucru folosim în permanență cele mai noi tehnologii și echipamente hardware pentru a îți putea oferi o experiență unică.

Echipă cu Mare Experiență

Considerăm că este irelevant să ne lăudăm cu CV-urile noastre și cu faptul că toți colegii noștri au lucrat la companii celebre din domeniu. Important este ce știm să facem, cât de repede o facem și mai important cât de bine o facem.

administrare-management-servere

Partener Adevărat

B3 Hosting este un partener adevărat pe care te poți baza oricând ai nevoie în găzduirea aplicațiilor tale. Îți oferim infrastructura și suportul necesar să reușești oricare ar fi cerințele tale.

Suport 24/7 Garantat

Spre deosebire de alte companii care doar mimează suportul tehnic, B3 Hosting garantează suport tehnic prin email 24/7 și prin telefon în timpul orelor de lucru. Oricând ai nevoie de ceva, deschide un tichet și vei primi răspuns în cel mai scurt timp.

B3 Hosting - Adevăratul Partener al Afacerii tale

server-32-core-128gb-ram
+ 0
DOMENII ÎNREGISTRATE
0
SITE-URI GĂZDUITE
+ 0
CLIENȚI MULȚUMIȚI
0
PREMII CÂȘTIGATE

PĂRERILE CLIENȚILOR

B3 Hosting pune mare accent pe feedback-ul primit de la actuali clienți, parteneri și colaboratori. Suntem într-o luptă continuă cu noi înșine să îți oferim cel mai bun serviciu și cea mai bună experiență pentru tine și afacerea ta.

Sunt foarte mulțumit de colaborarea cu B3 Hosting. Sunt una din puținele firmel românești pe care le pot recomanda cu inima deschisă. Oferă o calitate la standarde occidentale, iar suportul lor tehnic este excelent.

Andrei Apostol
Administrator
Afterschoolapostol.ro

logo_sportxtipster-com

B3 Hosting have been my partners for quite some time now. I've always been satisfied with their service and customer support. Now since I've moved to a VPS, my website is faster than ever! I highly recommend them!

Nick V.
CEO
SportXTipster.com

Ai o Întrebare despre B3 HOSTING?
Ești interesat de un parteneriat? Afacere?
Hai să ne auzim!