Anti-SPAM Policy

Anti-SPAM Policy

B3 Technology S.R.L. consideră foarte serios trimiterea de mesaje nesolicitate denumite SPAM și a dezvoltat o politică cu scopul de a preveni, proteja și controla incidente care pot avea efecte nedorite asupra serverelor și companiei noastre. Această politică are, de asemenea, scopul de menține și asigura cele mai bune condiții pentru toți clienții noștri.

Conform definiției Wikipedia, disponibilă la adresa web: https://ro.wikipedia.org/wiki/Spam, SPAM-ul este considerat “procesul de expediere a mesajelor electronice nesolicitate, de cele mai multe ori cu caracter comercial de publicitate pentru produse și servicii dubioase, practicată în industria e-marketingului și de proprietarii de situri pornografice. Spam-ul se distinge prin caracterul agresiv, repetat și prin privarea de dreptul la opțiune, dar și prin trimiterea continuă unor mesaje (la fel), de la același expeditor.”

Desigur, definiția SPAM este mult mai amplă și poate conține, dar nu limitat la: trimiterea de mesaje nesolicitate unei liste de emailuri care aparțin unor persoane care nu și-au dat acordul, postarea de articole comerciale pe diverse grupuri care nu permit acest lucru, postarea de articole care conțin date codate binar, postarea pe forumuri a comentariilor sau subiectelor care nu au nicio legătură cu conținutul forumului, trimiterea de materiale considerate ofensive.

B3 Technology S.R.L. adoptă o politică de toleranță 0 (zero) pentru toate conturile de pe care se descoperă că s-a efectuat SPAM. Această politică include suspendarea prealabilă a oricărui abonament care se dovedește a fi sursă de SPAM, indiferent dacă acesta se face cu știința sau fără a deținătorului abonamentului. Suspendarea abonamentului se va efectua fără rambursarea plăților efectuate de către deținătorul de abonament, indiferent de modalitatea și perioada pentru care s-a efectuat plata, diferența fiind păstrată de către B3 Technology S.R.L. cu titlul de daune interese, ca urmare a prejudiciului efectuat.

B3 Technology S.R.L. are o limită de 50 de email-uri pe oră în cazul trimiterilor neautentificate prin scripturi PHP. În cazul în care un client dorește să trimită mai multe mesaje pe oră va trebui să ceară permisiunea expresă a B3 Technology S.R.L.

Clientul este unicul responsabil pentru operarea listelor de email, în conformitate cu legislația în vigoare și se face răspunzător pentru obținerea consimțământului persoanelor din lista sa cu privire la primirea acestor comunicări. B3 Technology S.R.L. interzice trimiterea de e-mailuri către liste de email cumpărate sau primite, iar trimiterea de e-mailuri către astfel de liste, va fi considerată SPAM și va duce automat la suspendarea imediată a abonamentului și a contului de găzduire.

În cazul în care B3 Technology S.R.L. constată ca are loc o utilizare neautorizată și improprie a oricărui serviciu, poate lua, fără o notificare prealabilă, orice măsură de siguranță, considerată corectă ce poate include, dar nu limitat la blocarea mesajelor de la un anumit domeniu, a serverului de e-mail sau a adresei IP. De asemenea, B3 Technology S.R.L. poate suspenda orice serviciu, în cazul în care se constată o violare directă sau indirectă a acestei politici de către orice utilizator, în orice moment.


Ultima actualizare: 12 Aprilie 2020